Arvostele uutuustuote

Keskustelua kaikesta maan ja taivaan välillä. Voit lukea viestejä rekisteröitymättä mutta osallistuaksesi keskusteluun sinun täytyy rekisteröityä.

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja älinä » 03.10.2016 17:59

Eilen maistoin Härkistä, bolognesekastikkeessa. Siinä ainakin mun suuhun suutuntuma oli oikein hyvä, ei lainkaan iljettävä. Myöskin kastikkeen maku oli oikein hyvä, ei eronnut jauhelihasta tehdystä. Tuo kastike ei ollut itse tekemääni, mutta ehdottomasti haluan Härkistä ostaa ja kokeilla itsekin. Ja kun (yleensä skeptinen ja rakenteista tarkka) puolisokin tykkäsi, niin kokeillahan sitä pitää. Nyhtäkauraa en ole livenä edes nähnyt vielä, en paketin pakettia vaikka sitä näilläkin leveyspiireillä kuulemma jo kaupoista saa :roll:
älinä
 
Viestit: 206
Liittynyt: 22.01.2016 11:01

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja Täti Moonika » 20.10.2016 12:29

Ostan nykyään harvoin siideriä, mutta uutuus kiinnosti. Saimaan Juomatehtaan Crafty siideri on tosiaan ihan oikeasti täysin erilaista kuin muut! Lähes kaikki (pientenkin valmistajien) "siiderit" ovat sokerivedellä ja mehutilkalla laimennettuja omenaviinejä. Crafty sen sijaan valmistetaan alkuperäiseen tapaan pelkästään omenamehusta käyttämällä. Hyvää, vaikka en yleensä ole suosinut niin kuivia juomia.
Täti Moonika
 
Viestit: 470
Liittynyt: 18.01.2016 16:06

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja älinä » 20.10.2016 20:58

Kokeilin tänään ite sitä Mifua. Risotossa (ei siis missään oikeaoppisessa italialaisessa vaan junttisuomalaisessa arkirisotossa) toimi minusta ihan hyvin. Koostumus oli...juustomainen. Vähän kuin leipäjuustoa tai tosi kiinteää raejuustoa. Hinta nyt minusta oli tuotteeseen nähden vähän yläkanttinen, mutta tuollaisessa ruuassa tullaan varmasti käyttämään toistekin. Se meillä asuva heteromieskin söi ja kehui :lol: Pitänee siis jatkaa kokeiluja. Varsinkin kun säilyvyys on melko hyvä, voi ostaa rasian jääkaappiin hätäapuruuaksi ja tehdä kun ei ole joutanut kauppaan.
älinä
 
Viestit: 206
Liittynyt: 22.01.2016 11:01

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja Erihanna » 23.10.2016 08:13

En tiedä onko tämä niinkään uutuustuote, mutta mielenkiintoinen löytö (joskin nettikaupasta Ameriikasta): vesiliukoinen "kid friendly" kynsilakka. Leikki-ikäinen vaatii "tynsilakkaa" ja aikuisten versioita en hirviäisi käyttää liuottimien ym. takia. Piggy Paint pysyy kuitenkin varsin hyvänä (ainakin äidillä) ja värejä on runsaasti. Myös alus- ja päällyslakat löytyvät, niitä en ole vielä kokeillut. Lähtee pois vedellä, eli liuotus lämpimässä vedessä muutaman minuutin ajan ja sitten pitäisi irrota suikaleina. Itsellekin tosi kiva, hajuton ja (mukamas) vähempikemikaalinen vaihtoehto.

Toinen kosmetiikkalöytö on lämpimällä vedellä irtoava vedenkestävä ripsari. Siis niinku MAHTIS. Jumpassa ei ole enää pandaefektiä ja vähänx silmämeikinpoisto on nyt helppoa! Käytössä on nyt jokin Dermosilin halpisversio, mutta tilasin Hulluilta päiviltä jonkin laadukkaammakin edullisehkoon hintaan.
Erihanna
 
Viestit: 328
Liittynyt: 01.01.2016 12:54

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja Täti Moonika » 08.11.2016 15:08

Ostin pari viikkoa sitten Feelmax Kuuva 4 vaelluskengät, jonka tapaisia olin himoinnut jo keväällä. Silloin edellinen versio, Kuuva 3 oli loppuunmyyty eikä tätä paranneltua versiota ollut heti saatavilla. (Ei minulla tosin olisi ollut rahaakaan, saatikka käyntiä Kuopiossa, missä pääsin sovittamaan kenkiä ennen ostopäätöstä. En halunnut tilata netistä sokkona.) No, nyt olen sitten testannut sekä kadulla että metsässä.

Vain hetken vierastin uudenlaista (siis luonnollista!) jalan asentoa kengässä. Melkein heti tykästyin siihen, miltä kävely tuntuu. Kivet ja puun juuret eivät tunnu epämiellyttäviltä ohuen pohjan läpi, vaan pikemminkin koen sen miellyttävänä hierontana. Vedenpitävyyttä en ole pistänyt vielä todelliselle koetukselle. Olen kyllä kävellyt märällä säällä, mutta en missään varsinaisissa lätäköissä. Ikävä kyllä nämä Kuuvat tuntuvat plussakelillä hiostavammilta kuin mitkään muut jalkineet (kumisaappaat mukaan lukien), mutta pikkupakkasella tuntuu oikein mukavalta. Talvikäyttöönhän näitä ei varsinaisesti ole tarkoitettu, eli kovalla pakkasella on käytettävä muita.

Kengännauhat ovat siitä ikävät, että solmu pitää kiristää täysin voimin tiukkaan, ettei se aukea itsekseen. Siitä tietysti pääsee vaihtamalla toiset nauhat. Olen kuitenkin pärjännyt näilläkin sen jälkeen, kun aloin kiinnittää erityistä huomiota kiristykseen.

Kokonaisuutena voin suositella liittymistä "kevytkenkäisten" joukkoon. Eräs asia kuitenkin kaivelee henkisellä puolella: pistää vihaksi Suomen lippu, joka kehtaa mainostaa suomalaista suunnittelua kengän saumassa, vaikka valmistus tapahtuu Kiinassa. (Joo tiedän. Olen toitottanut moneen kertaan, että yritän välttää kaikkea, mikä tulee Kiinasta. Vaihtoehdot vain ovat vähissä, kun kärsin leveistä ongelmajaloista.)
Täti Moonika
 
Viestit: 470
Liittynyt: 18.01.2016 16:06

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja Mewril » 17.11.2016 15:01

^Noita voisikin harkita, kunhan on rahaa ostaa uudet syys/talvikengät. Kuljen kesän hyvinkin kevyillä kengillä ja talvikauteen ja paksumpiin ja jäykempiin pohjiin siirtyminen on aina vähän tuskaa.

Kengännauhoihin suosittelen tätä vinkkiä:
Kuva
Tällä saa liukkaammatkin nauhat pysymään kiinni ja avattua silti helposti. En edes tee kengännauhoihin muunlaisia solmuja enää!

Mä olen maistanut vegaanisia Jokaiselle -valmisruokia nyt kahta laatua: härkäpapu-perunasoselaatikkoa ja tikka masalaa. Molemmat on olleet hyviä ja hintakin on varsin fiksu 2,79 e. Näitä varmaan ostan jatkossakin jos täytyy turvautua valmisruokaan.
Mewril
 
Viestit: 455
Liittynyt: 06.01.2016 22:14

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja Täti Moonika » 18.11.2016 13:48

^ Kiitos kengännauhavinkistä!
Täti Moonika
 
Viestit: 470
Liittynyt: 18.01.2016 16:06

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja Sea » 08.02.2017 20:50

Ostin tänään Atrian uutta luomujauhelihaa, joka on pakattu muovilaatikon sijaan sellaiseen muoviseen tyhjiöpakkaukseen, siis ihan ohuiden muovien sisään. Pakkaus oli tosi näppärä käyttää ja olettaisin, että tuollainen kevyt pakkaus, joka menee tiiviiseen tilaan, on myös ympäristöystävällisempi. Jauheliha oli siinä kyllä tiiviimpänä mötikkänä kuin perinteisessä laatikossa, mutta tuotteesta ei ole nyt ensikokeilemalta mitään huonoa sanottavaa.
Kuppi: DivaCup syksystä 2004, Fleurcup syksystä 2010, Nomaicup syksystä 2019.
Kierukka: Nova T 5/2009, Silver Line 6/2014-5/2018.
Avatar
Sea
 
Viestit: 327
Liittynyt: 30.12.2015 20:58

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja Molly » 11.03.2017 22:18

^Noi litteät jauhelihapaketit on jotenkin tosi symppiksiä. En ole vielä ostanut, mutta kiva kuulla että sisältö on kunnollista.

Joskus aiemmin oli puhetta noista lihankorvikkeista, niin pitää ihan päivittää fiiliksiä. Nyhtökaura on ihan järjettömän hyvää nyt kun siihen on tottunut, en malttaisi olla syömättä suoraan pannulta! Syödään sitä viikottain, kaupoista kyllä löytyy, koska käydään niin usein, alle 4€ on s-kaupoissa hinta. Useiden joko sitä tomaatti-makuista pitaleivissä/tortilloissa (+salaatit ja salsat ja jogurttikastikkeet), tai sitä maustamatonta "poronkäristyksenä" (liemikuutio ja vettä, perunamuusin tai pilahvin kanssa), mutta ollaan kyllä kokeiltu kaikenlaista. Aluksi sitä aina jäi, mutta nyt syödään miehen kanssa viimeisetkin murut. Lapsi nirsoilee, pizzassa kyllä söi, muttei muuten oikein. Nyhtökauraan sopii minusta hyvin öljyisyys, juusto ja sellaiset taikinaiset umami-maut (esim. tuorepasta ja pesto). Mifu on myös kiva. Meidän vakkarit on tosi helppoja ja hyviä, joko "intialainen" (tölkki-korma-kastikkeessa, riisin kanssa) tai "ysäri-risotto" (mifua, couscousia ja vihanneksia, esim. pakastemaissia, papusekoitusta, sokeriherneitä, paprikaa. Pöytämausteeksi sopii sweetchilikastike/guacamole/kermaviili/mikätahansa).

Nyt on tullut kokeiltua myös monia kasvisproteiinipihvejä. Härkispihvit olivat härkismäisiä, vähän muhjuja ja pieniä ja tuntuivat kalliilta. Pakastealtaan Apetit-pihvit (mexican ja joku perus) eivät myöskään tuntuneet ihan hintansa arvoisilta. Oikeasti mikään ei ole tuottanut valtavaa pettymystä, mutta vertaan noita uusia aina pakastealtaan hälsanskök-pihveihin ja nimenomaan hampurilaisissa, joten rima on aika korkealla. :) Ja kun hampurilaisia ei kehtaa kovin usein syödä, niin sitä valitsee mieluiten parhaan pihvin. :D (täysin OT, mutta hälsanskök-pullat ovat parhaita lihapullia, joita olen ikinä syönyt! Spagettia ja sitruunaista kermakastiketta ja ketsuppia kuulkaa!)

Vegemeiningeillä on tullut syötyä myös maidottomia jäätelöitä (vaikka nämä eivät uutuuksia olekaan...). Oatlyn 0,5l rasioista suklaa on ihana (lusikoin nykyään mielummin tämän kuin Ben&Jerryn!), mansikka tosi raikas ja keveä ja vanilja ihan ok. Tofulinen suklaa on myös ihan ok, mutta vähän oatlyä tunkkaisempaa ja kalliimpaa. Tuuteista tofulinen caramel on ihan herkkua mutta aika ällöttävä kokemus kun se on niin iso ja makea. Rice-riisijäätelötuutti oli vähän kolkko, ja sen huipun suklaakuori maistui tosi epä-suklaalta ja vegaaniselta.

Ja vielä: Oatlyn iKaffe on kahvissa tosi hyvää! Se on vähän vähemmän valkoista kuin maito, joten aluksi lorauttaa sitä vahingossa liikaa kun yritin arvioida määrää kahvin värin perusteella, jolloin kahvi viileni. Nyt määrät on hallussa, ja on kyllä herkullista!
Molly
 
Viestit: 95
Liittynyt: 04.01.2016 22:57

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja Tanoaivo » 20.03.2017 22:55

Ilmeisesti ihan pienemmissäkin kaupoissa on alettu myymään hippihammastahnaa, ainakin meidän lähikaupoistamme löytyy. Kyseessä siis tämä Urtekramin hammastahna. Lähikaupassa taisi olla myös yksi fluoriton vaihtoehto samalta merkiltä. Suosittelen lämpimästi! Tykkään tuosta kun se ei vaahtoa eikä polta suuta turraksi, mutta maistuu kuitenkin minttuisalle eikä millekään epämääräiselle. Hampaat tuntuvat tosi puhtailta pesun jälkeen, kävin juuri hammaslääkärin tarkastuksessakin ja eikä suussa ollut sen perinteisen hammaskiven (jota mulle kertyy alahampaiden taakse todella herkästi vaikka millä jynssäisin) lisäksi mitään sanomista.
Tanoaivo
Ylläpitäjä
 
Viestit: 104
Liittynyt: 27.12.2015 01:03

EdellinenSeuraava

Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 13 vierailijaa

cron