Arvostele uutuustuote

Keskustelua kaikesta maan ja taivaan välillä. Voit lukea viestejä rekisteröitymättä mutta osallistuaksesi keskusteluun sinun täytyy rekisteröityä.

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja memma » 22.07.2016 06:21

FlipBelt, mikä upea keksintö (tosin näppäränäppinen olisi tuunannut sellaisen itsekin). Se on siis kankaasta valmistettu vyö, johon saa sujautettua esim. lenkin, vaelluksen, sienestyksen jne jne ajaksi puhelimen, avaimet jne. Lähinnä siis jos vaatteissa ei ole sellaisia taskuja.
Olen nyt pari kertaa lenkkeillessä käyttänyt, ja voin suositella. Ainakin oma pieni Sony älypuhelimeni mahtuu hyvin eikä juostessakaan pompi tai hölsky.
Miinuksena ehkä hinta (34,90€), kun ottaa huomioon ettei tuote ole edes suomalainen (Made in USA). Sanoisin todellakin, että jolla pysyy ompelukoneen poljin jalan alla, pystyisi varmasti tekemään vastaavan (ja ehkä vähemmällä kankaalla? Tuossa on aika monta kangaskerrosta, pitkään rehkiessä voi olla hiostava).

Edit. Tämähän ei liene muuten sitten uutuustuote muille kuin itselleni.
memma
 
Viestit: 173
Liittynyt: 30.12.2015 21:00

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja Molly » 02.09.2016 20:39

Pingviinin pikarijäätelö "hurmaava mango". Voi kehnouden huippu, ällöttävää tavaraa minusta. Oli tarjouksessa ja laktoositonta ja ostin, koska närästi niin julmetusti ja ajattelin, että jäätelö ehkä auttaa. Mutta tuo ei ollut jäätelöä. :shock:

Ensin päällä on tosi kuivia muruja ilmeisesti pakastekuivattua mangoa, sellaisia kevyitä ja höttöisiä, niin kuin pakastekuivatut mansikat. Outoa, mietoa, ihan kuin jotain hajustettua pakkausmateriaalia. Jäätelö-osuudesta odotin jotain samantyyppistä kuin lapsuudesta tuttu tiikeri-jäätelö. Mutta tuo ei ollut napakkaa, hilloraitaista kermajäätelöä, vaan jotenkin lämpimän makuista ja tuntuista, liian kevyttä ja liian ällömakeaa, purkitettua vaahtoa! Okei, ainesosissa on maltodekstriiniä ja muunneltua tärkkelystä, käytetty maito on rasvatonta + palmuöljytettyä, ja sokerin lisäksi jätskissä on mm. glukoosisiirappia ja dekstroosia, että olisihan sen voinut arvata... Sokerina pohjalla, "raikkaan" jäätelöosuuden jälkeen purkissa odottaa vielä super-ällö mangohillo.

Voi MIKSI tuo tuote on olemassa? Minkälaista elämystä tuossa on oikein tavoiteltu?! Onko ne tuotekehittelyssä maistaneet tuota itse vai nakanneet vaan sokkona tuotantoon?

Syön aika vähän jäätelöä, lähinnä niitä kaikkein tukevimpia Ben&Jerryjä ja kesällä joskus jätskikioskien irtojäätelöä, eli pakasteallas-skene ei ole kovin tuttu. Mutta eihän ne tuollaisia voi olla? Voi itku miten härskiä on kutsua tuollaista VAAHTOA jäätelöksi. Onko ne tavalliset litran pakettijäätelöt kuitenkin nykyään ihan oikeaa jäätelöä vai tuollaista kevyttä moussea? Entäs ne melki vitosen maksavat soikiopurkkien Ainot ja Cartedorit?
Molly
 
Viestit: 95
Liittynyt: 04.01.2016 22:57

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja sunrise » 02.09.2016 22:43

Ei kun vaan asiakaspalautetta jäätelön valmistajalle :D
Kuullosti enemmän siltä, kuin olisit syönyt makeutettua ja maustettua fariinisokeria suoraan pussista, koska
antamasi tuoteseloste ei oikein kuullostanut mangojäätelöltä, vaan itse jäätelö on jätetty sivurooliin antaen
tilaa kaiken maailman sanoisinko lisäaineille.
Itse olen perso varsinkin pehmytjäätelölle ja tuossa tuli miehen kanssa napsittua puolen litran pakkaus vaniljajäätelöä
noin vain ja hyvää oli ja mehän ei mitään suomalaisia jäätelöitä täällä syödä ja täällä myydyt Igloot ja IceBerg merkkisten jäätelöt
on ihmeen nam nam, että maistuu ihan suomalaiselta jäätelöltä ja ne ei ole edes kalliita.
Löytyyhän kaupan palaste altaista myös esim.Mövenpickiä, Tom&Jerryä ja Häagen-Dazsia, mutta ne on mun lompakolle jo liian hintavia
hienostojäätelöitä ja ainoastaan suomessa asuessani on Mövenpickin jäätelöistä kokemusta mitkä oli ihan taivaallisia.
Avatar
sunrise
 
Viestit: 97
Liittynyt: 31.12.2015 15:58

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja Erihanna » 03.09.2016 12:28

^^Jos on Ben&Jerryn ja muiden tuhdimpien premiumjätskien makuun päässyt, on suurin osa "kalliihkoistakin" jätskeistä eli Ainot, Creamyt yms. melkoista mautonta hötöä.
Erihanna
 
Viestit: 328
Liittynyt: 01.01.2016 12:54

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja Täti Moonika » 03.09.2016 20:58

Molly kirjoitti:Outoa, mietoa, ihan kuin jotain hajustettua pakkausmateriaalia.

:lol: :lol: :lol: Tuhannet kiitokset elävästä kuvauksesta! En tosin muutenkaan osta Nestlén tuotteita enkä liioin mitään täysin laktoosittomiksi käsiteltyjä maitotuotteita (lievästä laktoosi-intoleranssista huolimatta), mutta jos ostaisin, niin tuon kuvauksen jälkeen en ainakaan Pingviini jäätelönomaista tuotetta...
Täti Moonika
 
Viestit: 470
Liittynyt: 18.01.2016 16:06

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja cinnamon » 06.09.2016 21:37

Söin Valion uutta Mifua. Ei kyllä taida tulla osaksi meikäläisen arkiruokailua :D

En oikein ymmärrä mitä varten tuo tuote on kehitetty. Se on siis käytännössä kuumennusta kestävää raejuustoa. Ainesosaluettelo on aika paljon pitempi kuin tavallisella raejuustolla. Ajatuksena kai on että siitä voisi tehdä jotain kastiketta tai makaronilaatikkoa. Itse laitoin sitä sosekeiton sekaan. Tuotteen suutuntuma oli raejuustoa kumimaisempi, ei kuitenkaan suorastaan epämiellyttävä. Meni ihan hyvin alas keiton seassa, mutta siinä tuli vain yksi työvaihe lisää kun paistoin tuotteen ennen lisäämistä keittoon. Raejuuston olisin lisännyt suoraan purkista. Jotenkin veikkaisin, että kyseessä ei voi olla mikään varsinainen menestys...
cinnamon
 
Viestit: 129
Liittynyt: 30.12.2015 20:41

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja älinä » 08.09.2016 19:52

cinnamon kirjoitti:Söin Valion uutta Mifua. Ei kyllä taida tulla osaksi meikäläisen arkiruokailua :D

En oikein ymmärrä mitä varten tuo tuote on kehitetty. Se on siis käytännössä kuumennusta kestävää raejuustoa. Ainesosaluettelo on aika paljon pitempi kuin tavallisella raejuustolla. Ajatuksena kai on että siitä voisi tehdä jotain kastiketta tai makaronilaatikkoa. Itse laitoin sitä sosekeiton sekaan. Tuotteen suutuntuma oli raejuustoa kumimaisempi, ei kuitenkaan suorastaan epämiellyttävä. Meni ihan hyvin alas keiton seassa, mutta siinä tuli vain yksi työvaihe lisää kun paistoin tuotteen ennen lisäämistä keittoon. Raejuuston olisin lisännyt suoraan purkista. Jotenkin veikkaisin, että kyseessä ei voi olla mikään varsinainen menestys...


No just ajattelin kun tulin tänne ketjuun, että onkohan kukaan maistanut tuota Mifua :D Kai sitä pitää silti kokeilla joku päivä (yksin, armas elämäni valo tuskin tuohon koskee).
älinä
 
Viestit: 206
Liittynyt: 22.01.2016 11:01

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja Molly » 29.09.2016 21:13

Mifu on outoa tavaraa. Se on ihan raejuustoa, mutta pysyy todellakin napakkana, kumisena rakeena myös kuumennettuna. Minusta tavallinen raejuusto on tosi hyvää, ja se sopii tosi hyvin moniin ruokiin, ihan hyvin laatikoihinkin. En osaa kuvitella missä ruuassa se oikeasti korvaisi lihan, jossa ei voisi käyttää vaikka jotain halpis-halloumilla. En siis ihastunut, tuskin tulee ostettua toiste.

Nyhtökaura on ihan ok, vaikka totuttelua se vaatii ja on äkistäin hieman puistattavaa. Hieman liian pehmeää ehkä, tai jotenkin olettaisin ulkonäön perusteella sen olevan vaikka jotenkin kuituisempaa. Maku on kelvollinen. Kokeilin paketin ohjeen mukaan sellaisessa thai-henkisessä nuudeliwokissa. Lime, chili ja makeus sopivat siihen hyvin, mutta korianteri-kalakastike yhdistelmä ei oikein, eli tunkkaisissa ja liika suola n huono idea. Sweetchili-kastikkeen lisääminen pelasti annoksen. Ja öljyä tai voita sekaan, koska tuo on jotenkin tosi rasvatonta tosirasvainen tottuneelle!

Toisen kerran kokeilin pitaleipien täytteenä, oli onnistuneempi. Tuoreet kasvikset (kurkku, paprika, joku salaatti) sopivat hyvin, samoin tacosalsa, kermaviili ja juusto. Tännekin siis raikkautta, kosteutta ja rasvaa. Ensi kerralla aion tehdä nyhtökaurasta "poronkäristystä" löysän perunamuusin, suolakurkkujen ja puolukan kanssa. Nesteeksi varmaan kelpaa ihan vesi (ehkä loraus olutta), sekaan reilussa voissa käristettyä sipulia, pippuria.

Nyhtökaura on tosi riittoisaa, eli se kevyt paketti todellakin ja ihan ehdottomasti vastaa 400g sika-nautajauhelihaa. Jotenkin se rasvattomuus ja kuivuus tekee sen paljosta syömisestä ihan mahdotonta.

Härkis on ollut vähän kehnompi. Takana on nyt kaksi yritystä. Härkis on nyhtökauran tyyppistä, mutta vielä pehmeämpää; tuntumassa on todella totuttelua. Se on myös ihan tajuttoman suolaista! Eka yritys oli wok-tyyppinen, mutta jäi valitettavasti syömättä suolaisuuden takia. Toinen oli spagettikastikkeena, ihan jonkun perus-dolmion seassa. Suolaisuus levisi isoon tomaattikastikkeeseen aika hyvin, mutta tuolle pitäisi kyllä keksiä jotain, että siitä saisi rasvaisempaa. Tomaattikastike on niin hapanta noin vaan. Ehkä kermaloraus auttaisi? Tuo vaati myös ketsuppia. Että joo. Parempia nopeita spagettikastikkeita olen tehnyt ihan vaan nakkaamalla dolmion sekaan purkillisen kidneypapuja tai ruskeita papuja. Mutta onpahan kokeiltu. Ja tämä on nyhtökauran tapaan tosi riittoisaa, siis luultavasti vaikka tästä tykkäisikin.

Kuiva-ainehyllyltä löytyi myös vanhempi tuote, hienoissa mustissa pahveissa, nimittäin härkäpapurouhe. Tätä on oikeasti aika hauska rouskia ensihätään ihan sellaisenaan, kun miettii nälkäisenä kotona mitä tekisi. Rouhetta on ropsautettu myös pussinuudelikeittoon (hajoaa vähän jauheeksi, mutta ei se niin haittaa), ja hurautin siitä tehosekoittimella jauhoa pinaattilettutaikinaan (tuli herkkua!). Mies tekee toisinaan itselleen mysliä ja sisällyttää rouhetta siihenkin. Tästä ilmeisesti voisi myös turvottaa taikinaa vegepihveihin. En ole kokeillut, mutta on helppo uskoa, että toimisi.

Lihaton lokakuu on ihan nurkan takana. ;)
Molly
 
Viestit: 95
Liittynyt: 04.01.2016 22:57

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja riinuliinu » 30.09.2016 20:25

Mä käytän tuota härkäpapurouhetta jauhelihan lisäksi tai sijasta. Se on kotimaista, ja syön lihankin aina kotimaisena. Olen aina vierastanut soijaa korvikkeena kun sitä roudataan maailman toiselta puolelta enkä ole sitä montaa kertaa elämässäni ostanut.
************
riinuliinu
riinuliinu
Ylläpitäjä
 
Viestit: 75
Liittynyt: 26.12.2015 16:24

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiKirjoittaja starz » 01.10.2016 22:36

Outoo. Mua harmitti Härkiksessä nimenomaan suolattomuus ynnä yleinen mauttomuus, joka onneksi paranee maustamalla. On se ominaismaku silti parempi kuin esim. soijassa. Mifuun oon täysin vastoin odotuksia tykästynyt. Nyhtökaurasta saa edelleen vaan haaveilla näillä kauppareissuilla, joskin sain kaverin lautaselta viimein maistettua pikkuhippusen kun eräästä paikallisesta ravintolasta löytyi nyhtökaurasalaattia.
starz
 
Viestit: 22
Liittynyt: 31.12.2015 23:52

EdellinenSeuraava

Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 20 vierailijaa

cron