Olisi kiva kuulla hyviä vinkkejä arkiruokaan, ja miksei juhlaankin! Olen vähentänyt hiilareita ja vehnää viime aikoina, ja suosikkiruoaksemme on tästä huolimatta muodostunut pitsa! Olemme jo pitkään mieheni kanssa tehneet pitsapohjan aina karppaus.infon reseptillä, joka pohjautuu rahkaan, kananmunaan ja juustoraasteeseen. Ohje on hyvä, vaikka nimi onkin tuollainen typerä "vyötärönmetsästäjän pitsapohja"! Eilen kokeilimme ensi kertaa myös kukkakaalipitsaa. Ainakin tämä versio, johon kukkakaalit keitetään ja muusataan ihan hienoksi, onnistui hyvin myös pakastekukkakaalista. Safkatutkan kukkakaalipitsapohja. Vaikka murskasin kukkakaalit vähän huolimattomasti (niin että pitsapohjaan jäi joitakin palasia), niin pitsassa ei ollut etäistäkään kukkakaalin makua tai olemusta. Pohja oli mielestäni tosi hyvä. Tuolla Safkatutkassa näkyi muutama muukin kiinnostava resepti.
Olemme myös tehneet lupiinijauhoista leipiä muffinsivuuassa, ja leivistä on tullut tosi hyviä! Äitini reseptillä. Ne on käteviä välipaloja ja aamupaloja, kun en joka aterialla jaksaisi mättää pelkkää kananmunaakaan. Lisäksi on tullut kokeiltua monenlaisia uusia ruokia ja reseptejä, niistä enemmän ensi kerralla.
Millaisia ruokia teillä yleensä syödään?