tupakoinnin lopettaminen

Keskustelua kaikesta maan ja taivaan välillä. Voit lukea viestejä rekisteröitymättä mutta osallistuaksesi keskusteluun sinun täytyy rekisteröityä.

tupakoinnin lopettaminen

ViestiKirjoittaja weec » 14.08.2016 19:54

elikkä oon nyt tässä jo pitkään yrittänyt lopettaa tupakoinnin, mutta mikään ei oikein tunnu auttavan. niin ajattelin tilata sähkötupakan, että onko niistä ollut apua kellekkään!?

T: todella halukas lopettamaan

Muokattu mainokset pois. T. riinuliinu
weec
 
Viestit: 1
Liittynyt: 14.08.2016 19:53

Re: tupakoinnin lopettaminen

ViestiKirjoittaja cinnamon » 17.08.2016 12:00

Muutama vuosi sitten yritin itsekin lopettamista sähkötupakan avulla, mutta siitä ei minun kohdallani tullut mitään. Laitteet ovat varmasti kehittyneet tässä vuosien aikana, mutta ainakaan silloin se sähkötupakka ei vaan ollut yhtä hyvä kuin oikea tupakka. Päädyin polttamaan vielä enemmän, kun alkoi ärsyttää koko sähkötupakka :D Onnistuin lopettamaan kokonaan kaksi vuotta sitten Allen Carrin Stumppaa tähän -kirjan avulla. Kirjan lukemisen ja lopettamispäätöksen jälkeen oli ehkä noin kuukauden mittainen aika, kun tupakkaa teki mieli erityisesti juhlissa, mutta sittemmin ei ole enää tehnyt edes mieli eikä ole kertaakaan käynyt mielessä, että polttaisin tupakan. Suosittelenkin kyseistä kirjaa kaikille lopettamista suunnitteleville, se on edullinen ostos ja bonuksena tupakointia saa jatkaa koko lopettamisprosessin ajan. Ei tarvitse nikotiinivieroitustuskissaan lukea mitään jeesusteluja. :)
cinnamon
 
Viestit: 126
Liittynyt: 30.12.2015 20:41


Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron