Sivu 1/6

Halusin vain sanoa

ViestiLähetetty: 10.02.2016 11:16
Kirjoittaja Siipienkeli
Halusin vain sanoa -ketju is back!

Minä haluan nyt sanoa siitä, että mulla on yläselkä jumissa. Syyt ovat moninaiset, mutta ostin itselleni kortin, jolla saa seuraavan VUODEN ajan tietyn firman hieronnat puoleen hintaan. Kävin maanantaina, ja menen siis tänäänkin. Koska onhan se nyt persiistä, ettei pysty ajattelemaan mitään muuta kuin omaa selkäänsä :o

Mutta siis mulla on ekaa kertaa ikinä yläselkä niin jumissa, että se ei yhdellä hieronnalla vielä helpottanut, ja että olen ihan hemmetin kiitollinen, että mulla on vähän löysempi viikko (koska mulla on aika kiireistä noin yleisesti tämä kevät). Hyi. Ja olen myös ylpeä ja iloinen, että ymmärrän hoitaa itseäni. Hyvä hyvä Siipis.

Re: Halusin vain sanoa

ViestiLähetetty: 10.02.2016 11:30
Kirjoittaja Raunis
Halusin vain sanoa, että just nyt tykkään tästä koulusta ja sen henkilökunnasta (etenkin oposta, yhest englanninopettajast ja siit musiikinopettajast joka on opettanu mua seiskasta asti ja lukuunottamatta yhtä ruotsinopettajaa) ihan hirmuisesti ja koen et tein täysin oikean päätöksen, kun jätin menemättä muiden lukioiden pääsykokeisiin ja päätin et tänne tuun jos johonkin.

Re: Halusin vain sanoa

ViestiLähetetty: 13.02.2016 11:49
Kirjoittaja Täti Moonika
Vähän jännittää, mihin olenkaan itse itseni järjestänyt, täysin oma-aloitteisesti. Menen ensi viikolla alakouluun esittelemään vaskisoittimia. Jos joku innostuu, alan antaa ilmaisia soittotunteja siinä toivossa, että paikkakunnalta kuolleen puhallinorkesterin voisi tulevaisuudessa herättää uudestaan henkiin. (Olen toistakymmentä vuotta käynyt naapurikaupungin orkesterissa.) Nyt pitäisi pestä pari homeenhajuista, mutta hyvin toimivalta vaikuttavaa trumpettia ja harjoitella soittamaan vuoronperään trumpettia, alttotorvea ja tenoritorvea - tottumattomalla kun tahtoo käydä niin, että erikokoiseen torveen vaihtaessa soitto sujuu aluksi huonosti ennen kuin huulet mukautuvat muutokseen. Munaankohan itseni? Millaisen kaaoksen saan aikaan luokassa, kun päästän oppilaat kokeilemaan? En ole tehnyt tämmöistä aiemmin, joten luultavasti unohdan puolet kaikesta mitä aion kertoa...

Re: Halusin vain sanoa

ViestiLähetetty: 23.02.2016 21:59
Kirjoittaja Molly
^Toteutuiko tuo vielä? Miten kävi? Kuulostaa jännältä ja hauskalta. :) Alakoululaiset voivat olla parhaimmillaan aika hurja joukko. :D

Re: Halusin vain sanoa

ViestiLähetetty: 29.02.2016 10:51
Kirjoittaja Täti Moonika
^ Toteutuihan se. Kävin loppujen lopuksi vetämässä tunnin eri päivinä peräti kolmelle luokalle ja olin tosi tyytyväinen itseeni, kun osasin tehdä esityksistä niin monipuolisia ja aktivoivia. Havainnollistin torvien toimintaa mm. soittamalla kahvipannua... Oppilaat olivat kiinnostuneita ja melkein kaikki halusivat kokeilla, mutta suureksi surukseni en ole saanut ainuttakaan yhteydenottoa vanhemmilta, vaikka opettajat laittoivat Wilman kautta koteihin tiedon mahdollisuudesta ilmaisiin soittotunteihin. Eivätkö nykyajan lapset tee muuta kuin istuvat tietokoneen ääressä? Vai eivätkö vanhemmat halua kuunnella soittoläksyjen harjoittelua? Vai eikö enää vain arvosteta muuta kuin sitä, mikä on kallista?

Re: Halusin vain sanoa

ViestiLähetetty: 01.03.2016 23:14
Kirjoittaja Molly
^Kiva että onnistui! :)

Harmi tosiaan ettei yhteydenottoja tullut. Harrastukset taitaa mennä vähän joko-tai. Toiset vanhemmat harrastuttaa lapsillaan mielellään jotain hyödyllistä tai tavoitteellista jo nuoresta pitäen, ja sen tyyppisille ei sitten ehkä mahdu enää uutta soittoharrastusta. Toiset eivät sen sijaan tunnu pitävän harrastuksia ollenkaan tärkeinä, tai vaihtoehtoisesti ovat jotenkin ennakkoluuloisia juuri mm. soittimia kohtaan ja suosivat varulta mielummin jotain "tavallisempaa", kuten jalkapalloa tai jotain geneeristä kerhoa. Harrastuksiin kuljettamisesta ja aikatauluttamisestakin tunnutaan ottavan aika kovasti paineita, että voihan se vaan tuntua jotenkin liian vaivalloiselta... Luulisi kyllä että kelpaisi. Toivottavasti siellä on yhteystiedot välitetty oikein, jne.!

Re: Halusin vain sanoa

ViestiLähetetty: 02.03.2016 23:56
Kirjoittaja starz
^ En myöskään usko, että perheissä enemmälti aloitetaan uusia harrastuksia kesken kouluvuoden. Kannattanee muistutella joskus loppukesästä.

Re: Halusin vain sanoa

ViestiLähetetty: 04.03.2016 14:32
Kirjoittaja sunrise
Onko tuo Heilimmer täällä nyt ihan oikealla asialla, kun on postannut aiheen, joka pn täynnä ryssänkielisiä linkkejä?
Näkyy vielä olevan ihan uusi käyttäjä. :?:

Re: Halusin vain sanoa

ViestiLähetetty: 04.03.2016 16:56
Kirjoittaja Sea
Ei kannata avata noita spammibottien ketjuja eikä varsinkaan klikata linkkejä niiden viesteissä ja profiilissa. Eiköhän ylläpito tuonkin poista kun kerkeää. :)

Re: Halusin vain sanoa

ViestiLähetetty: 04.03.2016 19:53
Kirjoittaja sunrise
Joo o. Toivottavasti kukaan ei niitä avaa.
Kaikki paha tulee aina venäjältä, niin kuin esim.hyttyset aikanaan,, :roll: