Sivu 1/5

Arvostele uutuustuote

ViestiLähetetty: 05.02.2016 15:22
Kirjoittaja Täti Moonika
Vaikka makuasiat menevät ristiin niin ettei toisten mielipiteistä aina ole apua ostopäätöksiin, niin joskus on kiva kuulla kokemuksia ennen kuin menee tuhlaamaan rahojaan. Jaa siis tässä ketjussa kokemuksesi kaikenlaisista uutuustuotteista!

Aloitan arvioimalla Karl Fazer Travel -suklaalevysarjaa. "Mint & Choco drops" on maistamatta, koska vain harvoin pidän minttusuklaista. "Raspberry and Liquorice" jäi myös joksikin aikaa kaupan hyllylle, koska suhtaudun epäillen valkosuklaisiin. Lopulta kokeilin enkä kokeile toista kertaa. Vaikka olen nykyään taas vajonnut sokerikoukkuun, niin silti tämä suklaa maistui aivan liian äkkimakealta! Sen sijaan " Iced coffee & mudcake" vei kielen mennessään. Suklaa on syvän aromikas, jos vain tykkää "normaalin sokerisista" suklaista. Kunhan saan taas elämäni siihen järjestykseen, että pääsen sokerikoukusta irti, makuaistini luultavasti sopeutuu ja mieltyy jälleen vähemmän makeaan, mutta tällä hetkellä tämä on suosikki. "Toffee Rocks + Salty Cookie" ei herättänyt erityisiä intohimoja suuntaan tai toiseen. Ihan ok, mutta ei läheskään tuon suosikin veroinen.

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiLähetetty: 07.02.2016 23:05
Kirjoittaja Mewril
Mä maistoin jotain Vaasan juustokierreuutuuksia, saman tyyppisiä kuin ne pussissa myytävät pikkukorvapuustit. Oli karmeita, maistui liian pitkään säilyvälle ja kuivalle.

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiLähetetty: 05.03.2016 09:31
Kirjoittaja Sea
Katselinkin tuota "Iced coffee & mudcake" -suklaata kaupassa! Tekisi mieli maistaa, mutta en vielä ole ostanut sitä.

Sen sijaan ostimme "töhnämunia", joista MTV:kin vähän aikaa sitten kirjoitti. "Suomalaisäidit sekosivat "töhnämunista" – kaupat myyvät ei-oota". Näitä sai lähi-Alepastamme, joten vissiin ihan koko maailma ei näistä ole seonnut, enkä ihmettele miksi. Aivan hirveää tavaraa! Ostimme Argentan Dip Eggs -munia, ja jäi kyllä syömättä. Päällä oleva suklaa oli ihan hyvää perusmakeaa suklaata, mutta sisällä oleva täyhkä oli kuvottavan rasvaista, liukasta liejua. Hyi ellotus! :? Että sellaisia tuhkamunia.

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiLähetetty: 05.03.2016 11:37
Kirjoittaja älinä
Ostin leivälle levitettäväksi tarkoitettua raejuustoa (olisko ollut joku levittyvä raejuusto), ruohosipulilla maustettua. Maistui ruohosipulin makuiselle tuorejuustolle (erona vaan huomattavasti parempi, ainakin rasvan suhteen, ravintoainekoostumus) ja rakeet oli tosi pehmeitä. Musta ihan käypä tuote. Itse tosin tykkään pehmeästä raejuustosta muutenkin, esim. Kesosta, en niinkään kovin kiinteistä rakeista. Miinuksena se, ettei säily avattuna muutamaa päivää pidempään (pakkauksen mukaan) ja yksin sitä mupeltaessa ei haittais vaikka säilyis pidempään tai pakkaus olis vielä vähän pienempi. Toisaalta, kai sen hajusta ja mausta huomaa milloin on mennyt huonoksi, ainakin tavallisesta raejuustosta huomaa.

Yhteenvetona: ihan kiva tuote. Jos tykkäät tuorejuustosta ja raejuustostasi pehmeänä, kannattaa kokeilla. Myös maustamatonta ajattelin ostaa kokeeksi.

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiLähetetty: 06.03.2016 09:10
Kirjoittaja memma
Meillä kokeiltiin Valion uutta Rahkariini-levitettä. Koostumus oli mukavan pehmeä, mutta maku oli... no, rahkainen. Omaan makuun liian hapan, vähän jopa tuorejuustomainen (tai mitä ne Violat yms rasiassa myytävät onkaan). Sopisi ehkä johonkin pikkusuolaisena tarjoiltaviin erikoisleipiin erikoistäytteineen, mutta perus aamupalaleivän päälle ehkä turhan erikoinen minulle.
Lisäksi ostin Taffelin Crispy Gold sipsejä. Premium potato chips-maininnalla kulkevat sipsit olivat kyllä tosi rapsakoita ja jämäköitä rouskutettavia, eivätkä maullisesti ehkä niin rasvaisia kuin perussipsit. Mutta se täytyy todeta että kun pussin kyljessä luki "creme fraiche&onion" niin sitä makua sipseissä ei kyllä ollut. Maistuivat enemmänkin vain etikalta ja vähän suolalta. Ei siis omaan makuuni ollut oikein nämäkään, odotukset oli myös hinnan perusteella vähän korkeammat.

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiLähetetty: 13.06.2016 11:56
Kirjoittaja Täti Moonika
Itse asiassa 3 Kaverin Jäätelö ei ole aivan uusi tuotemerkki, vaan tämä pieni kotimainen jäätelötehdas on perustettu jo nelisen vuotta sitten, mutta tänne asti tuotteet rantautuivat vasta vähän aikaa sitten. Pidän siis näitä jätskejä omasta näkökulmastani uutuustuotteena. Törsäsin heti rahaa tähän pahuksen kalliiseen jäätelöön - ja purkin tyhjennyttyä ostin heti uuden. En ollut moneen vuoteen ostanut jäätelöä juuri lainkaan vaan tein lähes poikkeuksetta jäätelöni itse, koska en halunnut ostaa ylikansallisten yhtiöitten tuotteita. (Loppujen lopuksi pidän omatekoisista jäätelöistä hyvin paljon, mutta parhaat ovat aika työläitä valmistaa.) 3 Kaverin Jäätelössä minuun vetosi paitsi suomalaisuus ja pientuotanto, myös laadukkaat valmistusaineet: ei lainkaan aromi- ja väriaineita vaan ehtaa tavaraa kananmunineen kaikkineen!

Ei voi muuta sanoa kuin että slurpsis! En ole vielä maistanut kovin monia makuja, mutta tähänastisista ylivoimainen suosikkini on mustikka & kardemumma. Vadelma & valkosuklaa oli toki "ihan hyvää", mutta vaikka siinä onkin kotimaisia vattuja, niin puutarhavatut vain maistuvat luonnostaan jotenkin keinotekoisilta, kun on villivattujen makuun tottunut. Kookos & suklaa löytyy valitettavasti yksinoikeudella vain K-ruokakaupoista, missä nämä jäätelöt (kuten useimmat muutkin tuotteet) ovat selvästi kalliimpia kuin S-kaupoissa.

Olen koukussa. Tietysti tämä on yhteydessä siihen, että sokeri maistuu muutenkin taas nykyään aivan liian hyvin. Ehkä siirryn näistä takaisin omatekoisiin sitten, kun alan taas kaivata vähemmän makeita vaihtoehtoja. (Tai kun rahat loppuvat... :roll: )

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiLähetetty: 13.06.2016 12:40
Kirjoittaja cinnamon
^ Kolmen kaverin jäätelöt ovat tosiaan hyviä! Vaniljaa söin viime kesänä tuoreiden mansikoiden kera, se oli siihen oivallinen tuote. Sellaisenaan mustikka-kardemumma on ehkä paras. Mieheni tykkää siitä kookos-suklaasta, ja se onkin varmaan hyvää jos tykkää kookoksesta :)

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiLähetetty: 15.06.2016 19:45
Kirjoittaja riinuliinu
Omatekoinenkin jäätelö on muuten yllättävän kallista, jos tekee oikein viimeisen päälle, kermat ja kaikki. Eikä kaikki ihan vaivattomiakaan, itse tympiinnyin ja myin oman jäätelökoneeni pois. Hetken aikaa tuli veivattua jäätelöitä mutta sitten se masiina seisoi pari vuotta kaapissa.

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiLähetetty: 17.06.2016 12:49
Kirjoittaja Täti Moonika
Lähtee ehkä vähän sivuraiteelle, mutta ei se mitään...

riinuliinu kirjoitti:Omatekoinenkin jäätelö on muuten yllättävän kallista, jos tekee oikein viimeisen päälle, kermat ja kaikki. Eikä kaikki ihan vaivattomiakaan, itse tympiinnyin ja myin oman jäätelökoneeni pois.

Totta, hyvät aineet maksavat. Toisaalta omatekoinen jäätelö on niin tuhtia tavaraa, että jäätelönhimo lähtee pienemmällä annoksella. Ja minähän tietysti tottuneena köyhäilijänä kyttään S-marketista Maitokolmion puolen litran kermojen päiväyksiä (normaalihinta 2,09 eli ylivoimaisesti halvin) ja ryntään sitten oikeana päivänä hamstraamaan kermaa alennuksella jäätelöntekoa varten. Jäätelökoneeseen en ole rahojani tuhlannut, kun tarpeeksi hyvää tulee ilmankin.

Mutta varsinaiseen aiheeseen palatakseni: olisin halunnut maistaa myös mustaherukka-appelsiinia, jota K-kaupan pakastimen kannessa mainostettiin monen muun maun ohella, mutta sitä ei ole tullut kauppaan lisää. (Ilmeisesti sitä on ollut, koska kaikkia makuja ei kaupassa mainosteta.) Ajattelin pyytää S-kauppaa tilaamaan sitä, jos se on hyvää, kun siellä hinnat ovat halvemmat. Kovin monelle maulle kaupan pakastimissa ei taida olla tilaa; siksi olisi hyvä testata ensin ja toivoa vain parhaita. Höh.

Re: Arvostele uutuustuote

ViestiLähetetty: 19.07.2016 12:19
Kirjoittaja ampiainen
Puhtikaura-kaurapuuteri! Mun smoothiet jää usein täyttävyydeltään melko köykäisiksi, joten Puhtikauralla saa kätevästi enemmän vatsan täytettä. En oo jaksanut syynäillä ravintoarvoja sen tarkemmin, mutta tykkään silti!