^
No noilla ohjeilla kyllä pitäisi pipareita valmistua.
Vaahterasiirappi on kuitenkin aika vaaleata tavaraa, kun pitäisi olla tuhdimpaa.
Olen tosin katsellut Brown Sugar pakkauksia ja niissä on kuva, joka näyttäisi
olevan samantyyppistä kosteaa tavaraa, kuin fariinisokeri suomessa.
Tai ainakin Carrefourissa se oli pakattu samanlailla, kuin suomessa, eli muovinen
pakkaus ja puristelemalla tuntui ei niin kuivalta, jos noin voi nyt sanoa, mutta
voi hyvinkin olla tuota manitsemaasi muscovadosokeria. Ensi kerralla pitää hiplata koko
paketti tarkemmin läpi.
Mutta oikeastaan en täysin samanlaisia pipareita tarvitse kuin suomessa saa, mutta ainakin jotain hyvin
lähelle. Onhan täällä vielä muutamia kauppoja, joita pitäisi oikeastaan vielä katsastaa kyseisen fariinisokerin osalta,
koska kyseisissä kaupoissa myydään paljon eurooppalaista tavaraa, mitä ei muualta löydä.
Kiitos Täti Moonika
Ja nyt tähän vielä lisään, että oli kaupan sokerivarannot hieman vähissä, mutta ostin sitten tämmöisen
Hermano, Brown Sugar 1kg pussin. Tuotettu Filippiineillä.
https://www.google.jo/search?
https://www.google.jo/search?q=hermano+brown+sugar+philippines&sa=X&biw=1242&bih=585&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwi1iL685rnNAhUKExoKHZvkC78QsAQIGw#tbm=isch&q=hermano+brown+sugar+&imgrc=dkgCVRDw5x-C8M%3APaketissa ei tosin ole mitään tarkempaa tuoteselostusta, eikä netistäkään tahtonut mitään irrota, mutta ymmärsin tämän
pussin olevan sitä Muscovado sokeria.
Vielä pitäisi jostain löytää jauhettua neilikkaa, kun ei tahdo olla muuta kuin kokonaista neilikkaa kauppojen hyllyillä