Perustele tapasi

Keskustelua kaikesta maan ja taivaan välillä. Voit lukea viestejä rekisteröitymättä mutta osallistuaksesi keskusteluun sinun täytyy rekisteröityä.

Perustele tapasi

ViestiKirjoittaja Täti Moonika » 21.03.2017 15:54

Meillä kaikilla on tottumuksia asioissa, joissa ei objektiivisesti tarkastellen ole olemassa oikeaa ja väärää tapaa, mutta jotka aina teemme omasta mielestämme "ainoalla oikealla tavalla". Perustele, miksi! Aloitan muutamalla omallani:

1) Puhelinta kuuluu pitää vasemmalla korvalla. Tämä siksi, että sitä on helppo kannatella vasemmalla kädellä, jolloin oikea käsi jää vapaaksi esim. puhelimessa kuultujen tietojen kirjoittamista varten. Vaikka puhuessa ei jatkuvasti tarvitse tehdä tarkkuutta vaativia hommia, sama korva tulee valituksi muulloinkin, koska se on ensimmäisen perusteen vuoksi harjaantunut kuuntelemiseen paremmin. (Molemmissa korvissa on yhtä hyvä kuulo, mutta "tottumattomalla korvalla" kuunteleminen vaatii enemmän keskittymistä.)

2) Vessapaperirulla pitää asentaa telineeseen niin päin, että paperin pää roikkuu rullan edessä. Silloin siihen on helpompi tarttua.

3) Sukka ja kenkä puetaan ensin vasempaan jalkaan, sitten vasta oikeaan. Kääk - todella vaikeaa perustella! En pitkään aikaan edes tiedostanut, että teen niin. Ehkä vasemman jalan pitää olla ensin valmiina, koska marssiminenkin (armeijassa) aloitetaan aina vasemmalla jalalla... :roll:
Täti Moonika
 
Viestit: 279
Liittynyt: 18.01.2016 16:06

Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron