Sivu 1/1

Vihatut levyt

ViestiLähetetty: 06.03.2017 17:56
Kirjoittaja Täti Moonika
Eilen tuli taas Radio Suomesta meidän kaikkien masokistien kiihkeästi odottama teemaohjelma Vihatut levyt. Siis toinen toistaan sietämättömämpiä kappaleita, joita ei ikinä olisi pitänyt levyttää, tai ainakin esittäjä tai sovitus on ehdottomasti väärä. Tosin yhden vihaama on toisen rakastama. Ei noista eilisistäkään kaikki olleet minun mielestäni mitenkään erityisen kamalia. Tämän ohjelman kautta olen kuitenkin viime vuosina tutustunut muutamiin legendaarisen huonoihin levytyksiin, joiden olemassaolosta olisin muuten onnellisen tietämätön. (Ihan kuin inhokkeja ei olisi muutenkin tarpeeksi.) Haluan jakaa nämä löydöt kanssanne ja toivon ketjuun paljon lisää linkkejä esityksiin, joita on herkullista yhdessä inhota!

Tuosta eilisestä ohjelmasta, johon linkki yllä, ehdottomasti pahimmat ovat Siiri Niemisen "Tuntematon lehdenjakaja" kohdassa 1:44:05 sekä Jaakko Kangosjärven "Musiikki ja urheilu" josta on tehty myös jokseenkin psykedeelinen video. Niin ja tietysti Tiputanssi! Inhosin jo penskana sitä Jaana Wileniuksen versiota, mutta tämä Kai Hyttisen esitys, jonka kuulin nyt ensimmäisen kerran, on vielä nolompi.

Aiemmista hirvityksistä sietämättömimpiä lienevät Alpo Myllerin Enon disco ja Janos Valmusen Bussipysäkillä. Tuohon jälkimmäiseen tutustuminen oli sikäli järkyttävä kokemus, että alkusoitto oli ihan ok eikä mitenkään valmistanut siihen musertavaan myötähäpeään, mitä kuulija joutuu kokemaan laulajan avatessa suunsa...

Toki inhokkeja on kertynyt vuosikymmenten mittaan ihan spontaanistikin, ilman niille omistettua radio-ohjelmaa. Esim. tämä Hiski Salomaan Tiskarin polkka tuotti kärsimystä jo lapsuudessani. Ja moni muu, mutta lisäilen niitä toiste, jos aihe herättää innostusta.

Sivumennen sanoen, kyllä mieltymykset myös muuttuvat. Nuorena en voinut yhtään sietää Kirkan ääntä, mutta kun sitä toistuvasti joutui radiosta kuulemaan, aloin vähitellen tottua ja lopulta jopa pitää siitä!

Re: Vihatut levyt

ViestiLähetetty: 06.03.2017 20:08
Kirjoittaja Erihanna
Olinkin jo
Täti Moonika kirjoitti:Janos Valmusen Bussipysäkillä.

EIIIH, olin jo unohtanut tämän! :lol: Tämä on aika kauhea.

Toinen WTF-kappale, jonka kuulin taannoin radiosta: Raimo Piipponen & Tulipunaruusut - Nuppendaali. En tiedä, kuinka tosissaan ovat.

Toinen, viime kesänä Radio Rockillakin liki päivittäin soinut omakustanne on tämä Kesä maistuu mansikalle.

Harmi kun ei tule juuri radiota kuunneltua, paitsi autossa. Menee paljon hyviä ohjelmia ja kappaleita ohi! :lol:

Re: Vihatut levyt

ViestiLähetetty: 06.03.2017 21:55
Kirjoittaja Raunis
Täti Moonika kirjoitti: Janos Valmusen Bussipysäkillä.


No mutta entäs sitten saman esittäjän kappale Tähti!

Bussipysäkillä on meil ystävien kesken jo jonkinlainen inside-vitsi, enkä oo ihan varma et onko siitä tykkääminen enää edes ironista. Mä joku aika sit muokkasin siitä version, jossa "bussipysäkilläääää"-kiekaisu tulee jokaiseen väliin johon se vain mahtuu, viimeks eilen popiteltiin sitä kaverin kanssa bussipysäkillä. :D

Re: Vihatut levyt

ViestiLähetetty: 14.03.2017 17:45
Kirjoittaja Täti Moonika
:shock: Mitä! Eikö tämän enempää hermoja raastavaa musiikkia? Olisin kyllä odottanut huomattavasti enemmän vastauksia...

Erihanna kirjoitti:Raimo Piipponen & Tulipunaruusut - Nuppendaali. En tiedä, kuinka tosissaan ovat.

No joo, onhan tuossa kieltämättä sanat, joihin pitää osata jotenkin suhtautua... Mutta taustamusiikkina esim. kaupassa asioidessa tuo ei minua ihmeemmin häiritse, kun ei hyppää korvaan. Sen sijaan ihmetyttää, miksi

Erihanna kirjoitti:viime kesänä Radio Rockillakin liki päivittäin soinut omakustanne on tämä Kesä maistuu mansikalle

siis miksi ihmisiä on kiusattu tuollaisella laulutaidottoman harrastelijan yritelmällä niin usein? Onko se kenties tuonut jotain säästöjä tekijänoikeusmaksuissa vai mistä on kyse? Kamalaa... :roll:

Ja kiitos Raunis linkistä, en ollut aiemmin joutunut kuulemaan tuotakaan Tähteä, joka olisi tosiaan saanut jäädä levyttämättä!

Re: Vihatut levyt

ViestiLähetetty: 05.04.2017 14:04
Kirjoittaja Täti Moonika
Vaikka enempää hengenheimolaisia ei ole keskusteluun ilmaantunut, niin jaan silti lisää inhokkeja. Maija Vilkkumaan Kissavideoita on ärsyttävä piisi äärettömän ärsyttävällä laulutyylillä esitettynä. Ja Hanna Ekolan ääntä en voi sietää; esim. tämä Villihevosia.

Re: Vihatut levyt

ViestiLähetetty: 06.04.2017 16:35
Kirjoittaja älinä
Täti Moonika kirjoitti:Vaikka enempää hengenheimolaisia ei ole keskusteluun ilmaantunut, niin jaan silti lisää inhokkeja. Maija Vilkkumaan Kissavideoita on ärsyttävä piisi äärettömän ärsyttävällä laulutyylillä esitettynä.


Tämä on muuten totta! Ekan kerran kun kuulin biisin luulin vitsiksi. Ei tainnut olla...valitettavasti :roll: :shock:

Re: Vihatut levyt

ViestiLähetetty: 20.03.2018 12:43
Kirjoittaja Täti Moonika
Vihatut levyt iskevät jälleen! :twisted: :twisted: :twisted: Seuraava ohjelma ensi sunnuntaina. Vielä ehtii siis toivoa. Mitähän toivoisin, kun inhokkeja on niin monta?

Re: Vihatut levyt

ViestiLähetetty: 03.04.2018 16:50
Kirjoittaja Leenuli
Huh, olipa karmeita kappaleita!! Varsinkin Syysprinsessa, Drakula ja Sexii sexii oli todella puistattavia :lol:

Re: Vihatut levyt

ViestiLähetetty: 19.06.2019 10:31
Kirjoittaja Raunis
uuuuuuuuuuuu ROKKIMAKKARA

Jouduin kerran kuuntelemaan tän ja edelleen soi välillä päässä :x