Kuukupit

Keskustelua kaikesta maan ja taivaan välillä. Voit lukea viestejä rekisteröitymättä mutta osallistuaksesi keskusteluun sinun täytyy rekisteröityä.

Re: Kuukupit

ViestiKirjoittaja Mewril » 10.08.2019 19:46

^Diva on muistaakseni uutenakin aika mattapintainen, joten sisänsä ei ihme jos se möhnääntyy. Mulla on myös Lunette, jota käytän tosi vähän, koska ilmeisesti ehkäisykapselin kuivattamat limakalvot aiheuttaa sen, että kuppi sattuu aivan helvetisti sisällä enkä vaan saa sitä paikalleen (on ollut vähän hassu huomio, koska kun näin ekan kerran kävi, olin kupitellut yli kymmenen vuotta). Välillä kokeilen ja totean noin minuutin päästä etten helvetti soikoon pysty. En edes oikein hahmota mihin se jää jumiin, ehkä jotenkin alas ja nipukkaa ja emättimen etuseinämää painamaan, ylemmäs se ei suostu liikkumaan.

Fleurcupia on mainostettu nyt niin hyvällä alella, että mietin tilaisinko. Toisaalta kotimainen Nomai kiinnostaisi.
Mewril
 
Viestit: 294
Liittynyt: 06.01.2016 22:14

Re: Kuukupit

ViestiKirjoittaja Sea » 18.08.2019 07:42

Tanoaivo kirjoitti:Oliko se juuri Diva joka oli Sealla muuttunut säilytyksessä lähmäiseksi?
---
Niin ja Sea, se Fleurcupisi on isompaa kokoa. Tiedän, koska tilattiin silloin joskus yhdessä tuollainen kahden kupin paketti, ja muistan että molemmat olivat saman kokoisia.


Joo, se Diva oli jotain 14-v kun löysin sen aivan tahmeana ja kellastuneena pussukastaan! Värjäytynyt Fleur on sen sijaan nyt 9 vuoden iässä aivan samanlainen kuin jo monta vuotta! En siis vielä ole ajatellut sitä uusia vaikka se onkin noin vanha - mutta varmaan myös seuraavaksi kupikseni hankkisin Fleurin, kun se on kerran hyvä ollut. Tosin Nomai kiinnostaisi minuakin, toisin kuin Lunette, jota epäilen liian kovaksi minulle.

Edit: No jaa, enpä tiedä! Nyt kun syynäsin Fleurcupia tarkemmin, niin on sen pinnassa yhdessä kohdassa ihan selkeä halkeama. Ehkä hankin sittenkin uuden kupin! Kysymykseksi jää: kaksi Fleuria halvalla vai Nomai kalliimmalla. :D Fleur houkuttaa tuttuuden vuoksi, mutta toinen kuppi pitäsi sitten laittaa eteenpäin. Nomai houkuttaa, koska se on kotimainen, ja siitä olisi kiva saada käyttäjäkokemuksia.
Kuppi: DivaCup syksystä 2004, Fleurcup syksystä 2010.
Kierukka: Nova T 5/2009, Silver Line 6/2014-5/2018.
Avatar
Sea
 
Viestit: 168
Liittynyt: 30.12.2015 20:58

Re: Kuukupit

ViestiKirjoittaja Sea » 18.08.2019 15:20

Teen nyt tuplapostauksen, kun jo kerran editoin tuota edellistä. :lol:

Nomai-kupin saa nähtävästi elokuun loppuun asti -20% koodilla back2school.

Nomaissa minua arveluttaa kohotekstillä oleva kupin nimi. Divassakin oli, ja siihen tarttui värjäymää. Fleurissa ei lue mitään. Se on sikäli parempi. Aiemmin taisinkin jo mainita, että Nomain värit eivät ole mieleeni, mutta "väärän" värin kanssa oppisin varmasti elämään. En kuitenkaan löytänyt Nomain sivuilta tietoa kupin korkeudesta. Haluaisin mahdollisimman matalan kupin, sillä Divastakin luovuin aikanaan, kun se kävi liian korkeaksi.

Fleurcup tarjoaa tosi esimerkillisesti kaikki kupin kriittiset mitat: Linkki.

Edit: Löytyihän Nomain sivuiltakin tuo korkeus, ei toistin kupin vetoisuutta (tilavuus ilmareikiin asti). Se on jopa vähän isoa Fleuria matalampi tuossa M-koossa!
Kuppi: DivaCup syksystä 2004, Fleurcup syksystä 2010.
Kierukka: Nova T 5/2009, Silver Line 6/2014-5/2018.
Avatar
Sea
 
Viestit: 168
Liittynyt: 30.12.2015 20:58

Edellinen

Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa