Esittelyketju (rekisteröityneet käyttäjät)

Lähetä vastaus

Vahvistuskoodi
Syötä koodi siten kuin se on näkyvillä. Huomioi kirjaisinkoko
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on Käytössä
Hymiöt ovat Käytössä
Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Esittelyketju (rekisteröityneet käyttäjät)

Re: Esittelyketju (rekisteröityneet käyttäjät)

Viesti Kirjoittaja ampiainen » 23.05.2016 21:03

Sainpas vihdoin rekisteröidyttyä tänne. Kupittelun aloitin muistaakseni kesällä 2009 ja liityin Kuukuppikuntaan samoihin aikoihin. Ihan hirveän aktiivisesti en koskaan vanhalle foorumille kirjoitellut, mutta seurasin sitä kyllä mielenkiinnolla ja sain sieltä avun moneen pulmaan :)

Muoks. NIin voisihan sitä tietenkin itsestään kertoa vähän enemmänkin. Kaupunkihippi täälläkin, tosin olen joutunut tinkimään periaatteistani ja ostamaan auton julkisilla mahdottomien työmatkojen takia. Etelä-Suomessa asustelen, tykkään kirjoista, festareista ja ruuasta :D

Re: Esittelyketju (rekisteröityneet käyttäjät)

Viesti Kirjoittaja Tiina » 08.02.2016 19:12

Myös Tiina liittyy uudestaan kuukuppiporukkaan!

Re: Esittelyketju (rekisteröityneet käyttäjät)

Viesti Kirjoittaja Habiibi » 25.01.2016 15:13

Ei voi olla totta, minäkin täällä! Olen ollut Kuukuppikunnalla aika alusta asti, mutta viime vuosina tosi laiskasti koska lapset ja yleinen kiire. Mutta pakko mun silti tänne oli päästä :mrgreen: Moikka kaikki tutut, Moira, Mewril, Neulanen, Guarana, Älinä ja muut, tosi hauska nähdä!

Re: Esittelyketju (rekisteröityneet käyttäjät)

Viesti Kirjoittaja älinä » 22.01.2016 11:06

Älinä sai kans rekisteröidyttyä tänne! Kuppeilua takana yli kymmenen vuotta ja eloa vanhalla foorumilla vaihtelevasti siitä asti. Mahtavaa että tutut tyypit on täällä jo 8-)

Re: Esittelyketju (rekisteröityneet käyttäjät)

Viesti Kirjoittaja Täti Moonika » 18.01.2016 16:16

Vihdoin ja viimein Täti Moonika (joka on surkeasti kaivannut foorumia) löysi tänne. Entisellä foorumilla ehdin keskustella yli kymmenen vuotta. Ensimmäinen kuppini on yhä käytössä! Enpä äkkiseltään keksi, mitä itsestäni kertoisin tässä yhteydessä. No, Pohjois-Savossa asustelen.

Re: Esittelyketju (rekisteröityneet käyttäjät)

Viesti Kirjoittaja Sea » 16.01.2016 12:07

Minäkin täällä, Sea vanhalta foorumilta. Kuppia olen käyttänyt vuodesta 2004 ja enköhän noihin aikoihin liittynyt vanhalle foorumillekin. Kiva, että uusi on nyt pystyssä, vaikka viime vuosina nettiaikani on ollut hieman entistä vähäisempää. Ei tule enää ihan niin paljon notkuttua koneen ääressä, mutta välillä postailen. Asun tällä hetkellä PK-seudulla.

Re: Esittelyketju (rekisteröityneet käyttäjät)

Viesti Kirjoittaja Hannibal » 10.01.2016 19:18

Hannibal täällä hep Pohojois-Suomesta! Yhdestoista vuosi KKK:ssa ois alkanut. Kuppia käytän enää hyvin satunnaisesti ihanan kierukkaiseni vuoksi, mutta foorumista oli kyllä vieroitusoireita tuossa joulukuussa.
En ole hippi lainkaan, vaan lihaani, autoilija yms. :D Tämän vuoden vietän maastokuosissa ja alku on ainakin mennyt mukavasti.

Re: Esittelyketju

Viesti Kirjoittaja Molla » 07.01.2016 20:28

Jee! Molla täällä! Olin vanhalla foorumilla vuodesta 2005 asti, silloin ostettu vanha pikku-Moon on edelleen varakuppini. Vanhan foorumin aikana taisin aika lailla kasvaa teinistä aikuisemmaksi. Kivaa päästä jatkamaan. Kiitos riinuliinulle uuden foorumin puuhaamisesta. :)

Tällä hetkellä elämässä ajankohtaista: työ nuorten kanssa, kissat, käsityöt, kahvi, vanhan puutalon lämpimänä pitäminen, liikunta, vegaaninen tammikuu. Kaupunkihippi minäkin.

Re: Esittelyketju

Viesti Kirjoittaja Mewril » 07.01.2016 00:03

Mewril löysi tiensä tännekin, kiitos Moiran vinkkauksen :) Olen (ilmeisesti, nyt kun lasken) kolmeakymppiä lähenevä pääkaupunkiseutulainen ikuisuusopiskelija, aktiivinen yhdistystyyppi, käsityöihminen ja kupittelija vuodesta 2005.

Re: Esittelyketju

Viesti Kirjoittaja Guarana » 06.01.2016 21:35

Täällä Guarana moi ja oho, täällähän on vaikka ketä jo!
Mulla oli jo toukokuussa 10-vuotispäivä kupinkäyttäjänä, nykyinen kupponen (pikku-Diva) täyttää sekin ihan kohta 8 vuotta (en käsitä mihin tää aika on menny). Tykkään kahvista ja yleisestä poukkoilusta. Ja kiitos kommuunin pystyttäjille, kiva nähdä täällä kaikkia.

Edit: no jos mäkin sitten kun muutkin: mä oon ehkä semmonen kaappikaupunkihippi, näytän kai ulospäin tavalliselta työssäkäyvältä aikuisihmiseltä, paitsi että hörhötän millon missäkin opiskelijaporukassa, tykkään olla töissä pätkissä ja jos miehiä on kuvioissa, ne on usein aika nuoria. Aina on joku hanke tai pari päällä.

Ylös

cron